Veelgestelde vragen

Andere vraag? 

Geen zoekresultaten gevonden.

Wat heb je nodig voor een yogales?

Je hebt niet veel nodig! Yoga beoefenen we op blote voeten en op een yogamatje. Er zijn gratis matjes, blokjes, riempjes en bolsters beschikbaar. Draag makkelijke en niet te losse sportkledij.

Moet je je op voorhand aanmelden om les te volgen?

Neen, aanmelden op voorhand hoeft niet. Onze lessen zijn open lessen, dat betekent dat je ten alle tijde langs kan komen en meedoen. Er zijn dus geen lessenreeksen,  en instromen kan altijd. Hou er rekening mee dat er geen lessen zijn in de Tandem op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Als er uitzonderlijk geen les, dan wordt dit gemeld via de nieuwsbrief en op de homepagina van de website.

In juli en augustus is er een aangepast zomerprogramma.

Kan ik deelnemen als ik nog nooit een yogales gevolgd heb?

Ja, iedereen is welkom ongeacht de leeftijd. Alle yogahoudingen worden gedemonstreerd met aanpassingen voor beginners.

Moet je lenig zijn om yoga te beoefenen?

Neen, yoga heeft niets met lenigheid te maken. Iemand die z’n voet in z’n nek kan leggen is geen betere yogi (yogabeoefenaar) dan iemand die nauwlijks met gestrekte benen de handen tot onder de knieën kan brengen. Het uiterlijk van een yoga houding is niet belangrijk, maar wel het onzichtbare. Hetgeen je vanbinnen voelt, de concentratie, de bhanda’s en de ademhaling. Het regelmatig beoefenen van yoga zal het lichaam natuurlijk leniger en sterker maken.

Veelgestelde vragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x