Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

Tijdens de Teacher Training krijgen we een mix van verschillende onderwerpen onderwezen, wat zorgt voor een aangename afwisselende lesdag. Bovendien wisselen we vaak van hoekje/plaats om te zitten (filo vooraan, anatomie aan het bord,...) dit zorgt ook voor afwisseling! Wanneer we gaan bewegen en Joachim lesgeeft herinner ik me terug waarom ik deze opleiding volg... yoga doet me fantastisch voelen en ik hoop dat ik mijn toekomstige studenten hetzelfde gevoel kan laten voelen! Het vleugje humor in zijn lessen vind ik top en het is al studente super om te zien dat Joachim plezier heeft in het lesgeven en wanneer hij over een bepaalt onderwerp lesgeeft, merk je dat het stroomt!

C. De Pelsmaeker

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben zo dankbaar en blij dat ik de kans heb gekregen en genomen om deze training te volgen. Het verrijkt me op alle vlakken. Naast de vele leuke contacten met warme mensen, geniet ik honderduit van de lessen in yogafilosofie. Daar kan ik niet genoeg van krijgen. Hoewel de yogaposes zelf voor mij soms net iets te hoog gegrepen zijn, is net die uitdaging zo deugddoend voor mij. Ik verleg grenzen en dat op zich is best 'nieuw' voor mij. En dat het niet lukken ook okee is is zo rustgevend. De stijl van lesgeven van Joachim inspireert, pusht mij in positieve zin to my limits, verrijkt en brengt me op spontane manier waar ik nooit had durven dromen te zijn. Mijn huisgenoten zien het aan mij wanneer ik thuiskom: the radiance ;-)

E. Diependaele

format_quote
star
star
star
star
star

Vanaf dag 1 van de opleiding heb ik het gevoel dat ik op de juiste plek ben terecht gekomen. Met de 2 voeten stevig geaard leidt Joachim zijn studenten steeds verder op het yogapad. Op een heel boeiende en duidelijke manier, en doorspekt met de nodige humor maakt hij van elke cursusdag een heel interessante bouwsteen.

I. Vinck

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn hart is gevuld met dankbaarheid voor de Teacher Training. De opleiding heeft mij doen groeien en mij heel wat laten doorvoelen. Het heeft me een beter mens gemaakt, een betere moeder en echtgenote. Niet gestart om les te geven maar gaandeweg gevoeld hoe gelukkig het me maakt om toch yogales te mogen geven. Het was oprecht een eer om van Joachim les te mogen krijgen

V. De Jonghe

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben heel opgetogen over de Teacher Training van Joachim. Toegegeven, die eerste dag had ik zo mijn twijfels - niet over wat Joachim te vertellen had, maar over de groep. Ik vond het een zorgwekkend grote groep, met mensen met sterk uiteenlopende kennis en ervaring. Kon daar wel iets goeds uit komen, en zou iedereen voldoende aan zijn trekken komen? Ondertussen is alle twijfel weg en zie ik in dat die groep een verrijking is, en dat Joachim die uitstekend bespeelt. Het is geweldig om dat wat ik door het beoefenen van yoga zelf heb ervaren en bereikt, zo verwoord te weten. Het is een herkenning en een bevestiging voor mezelf, en een uitstekend hulpmiddel om later anderen hierin te laten delen. En de stijl van lesgeven van Joachim? Euh... een oude wijze man in een olijke surfer boy, zoiets :-)

Kaatje de Smaele

format_quote
star
star
star
star
star

Ik wil je laten weten dat ik de lessen van de Teacher Training echt interessant vind. Na elk weekend voel ik me helemaal top en merk ik dat mijn lichaam sterker wordt, en ik leer beter naar het te luisteren. Elke les is boeiend en leerzaam. Wat ik vooral fijn vind, is dat je verder gaat dan alleen yoga; het gaat over het dagelijks leven en gezondheid. Ik ben je echt dankbaar voor alles wat je me leert.

Justine H.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x