Over mij

20 jaar ervaring

- joachim meire

Joachim Meire is een internationaal erkende yoga leraar en beoefent yoga sinds 1999. Meer dan 500 studenten volgden intussen zijn erkende Yoga Teacher Training in Gent. Hij is mede-auteur van het boek “Yoga met Evy”, organisator van het Yogaland Festival en oprichter van Seaside Yoga Retreats. In Brugge geeft hij wekelijkse twee yogalessen. Op regelmatige basis leidt hij workshops, retreats en gespecialiseerde professionele yoga opleidingen.

De yogastijl (Anusara Yoga) die Joachim doceert is een dynamische vorm van yoga met een balans tussen intensiteit en rust. Met een aangename stem begeleidt Joachim je tijdens de les om telkens te ‘flirten’ met je eigen grenzen en om je te verbinden met de transformerende kracht van yoga. Joachim beschikt door zijn medische achtergrond over een diepgaande kennis van het menselijke lichaam. Aan de hand van duidelijke instructies helpt hij je op een veilige en onderbouwde manier in yogahoudingen.

In zijn stijl legt hij nadruk op een harmonieuze integratie van het lichaam en geest door het beoefenen van asana’s (yogahoudingen), pranayama en meditatie. Het doel van zijn yogalessen is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Op een toegankelijke manier verweeft Joachim ook yoga filosofie in de les en leert je om een “yoga attitude” in het dagelijkse leven te integreren. Met z’n “down-to-earth” aanpak en humor wil hij zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het helende en zuiverende effect van yoga.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x