Info video yoga training

Yoga Teacher Training - Bekijk hier de online info video

Zin om te verdiepen in yoga? Wil je graag lesgeven? Joachim Meire organiseert sinds 2011 een complete en erkende yoga docentenopleiding in Gent. Uniek is dat deze opleiding aangeboden wordt tijdens de week op vrijdag of in weekendformule op zaterdag en zondag. Op aanvraag kan je een gemiste les inhalen in de week of tijdens het weekend. Je krijgt ook toegang tot een online video platform met veel lessen, workshops en lectures. Bekijk hieronder de online info video waarin Joachim alles uitlegt wat je moet weten over deze opleiding.


Kwalitatieve en professionele Yoga opleiding in 24-25

Sinds 2011 biedt de Yogaloft kwalitatieve, diepgaande en erkende docenten opleidingen aan in Gent. Ruim 750 studenten volgden onze 200 uren Yoga Teacher Traingen.

Vele studenten spreken over een leven voor en na de Yoga Teacher Training. Wil je groeien op persoonlijk vlak en een dieper inzicht krijgen in yoga? Dan is de erkende 200 uren opleiding iets voor jou! Deze training is geschikt voor ieder die zich wil verdiepen in yoga als voor diegenen met ambitie om les te geven. 

Ontdek onze twee formules

WEEKEND FORMULE
2024-25

200 uur training in Gent.
Les op zaterdag en zondag van 10u30 tot 17u.

 Deze opleiding start in september 2024.

Lees meer over de weekendformule!

Of schrijf je meteen in!

VRIJDAG FORMULE
2024-25

200 uur training in Gent.
Les op vrijdag van 09u30 tot 16u00.

Deze opleiding start in september 2024.

Lees meer over de vrijdagformule!

Of schrijf je meteen in!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x