Yoga teacher trainingen

Start in september 2022 te Gent

Zin om te verdiepen in yoga? Wil je graag lesgeven?
Joachim Meire organiseert met  sinds 2011 een complete en erkende yoga docentenopleiding in Gent.
Uniek is dat deze opleiding aangeboden wordt tijdens de week op vrijdag of in weekendformule op zaterdag en zondag. Op aanvraag kan je een gemiste les inhalen in de week of tijdens het weekend. Je krijgt ook toegang tot een online video platform met veel lessen, workshops en lectures.

Nog vragen? Bel naar Joachim 0498 35 19 88

Replay van de infosessie

60 min. proefles yoga

60 min. informatie en Q&A

In het weekend of op vrijdag?

Weekend formule

Les op zaterdag en zondag van 10h00 tot 16h30

Vrijdag formule

Les op vrijdag van 09h30 tot 16h00

3 flexibele prijsformules

Betaal in één schijf

€ 2545

Betaal in twee schijven

€ 2695

€ 500 voorschot en saldo 10 dagen voor de start van opleiding

Betaal per maand

€ 2795

€ 500 voorschot na afrekenen en maandelijks € 250 vanaf 1 september 2022 t.e.m. 1 mei 2023

Wat vinden anderen?

Kaatje de Smaele

Vanaf dag 1 van de opleiding heb ik het gevoel dat ik op de juiste plek ben terecht gekomen. Met de 2 voeten stevig geaard leidt Joachim zijn studenten steeds verder op het yogapad. Op een heel boeiende en duidelijke manier, en doorspekt met de nodige humor maakt hij van elke cursusdag een heel interessante bouwsteen.

Els Diependaele

Vertrekkend vanuit filosofische wijsheden en mythische verhalen die doorspekt zijn met de nodige levenswijsheid en humor beland jij in een zalige sequence waarbij je stap voor stap aan de hand van loepzuivere instructies in de verschillende yoga poses wordt geleid.

Joke De Mayer

Joachim staat er, hij weet wat hij doet, hij gaat zorgzaam om met de eigenheid van elk lichaam, hij biedt rust en vertrouwen, hij is stimulerend en positief bevestigend, daagt uit, enthousiasmeert en nodigt uit tot meer verdieping. In een luchtige sfeer zorgt hij dat je kennismaakt met de filosofische achtergrond van yoga en beter zicht krijgt op de menselijke anatomie.

Aanbod

Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei
Teacher training 2022-23 (weekend formule)
Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei
Teacher training 2022-23 (vrijdag formule)
Vroegboekkorting t.e.m. 31 mei
Breathwork & Pranayama teacher training

Sinds 2011 biedt de Yogaloft kwalitatieve en diepgaande docenten opleidingen aan in Gent. Ruim 750 studenten volgden onze 200 uren Yoga Teacher Trainingen en Yin Yoga en resoratieve opleidingen.

Vele studenten spreken over een leven voor en na de Yoga Teacher Training is. Wil je groeien op persoonlijk vlak en een dieper inzicht krijgen in yoga? Dan is de erkende 200 uren opleiding iets voor jou! Deze training is geschikt voor ieder die zich wil verdiepen in yoga als voor diegenen met ambitie om les te geven. Bekijk ook onze Yin opleidingen met Marcel van de Vis en Anat Geiger.

Toont alle 3 resultaten