Deze les is ideaal voor iedereen die houdt van iets meer inspanning en uitdaging. De yoga houdingen worden in verschillende niveaus aangeboden, waardoor de les voor beginners toegankelijk is en gevorderden voldoende uitdaagt.

Wekelijks iedere dinsdag & donderdag (geen les in schoolvakanties en op feestdagen)

Telkens van 19u30 tot 21u00 (deuren openen vanaf 19u15)

Yoga met Joachim

De yoga houdingen volgen elkaar dynamisch en aan de hand van mindfulle en helder instructies sta je correcte en veilig in de poses. In elke les is er voldoende afwisseling tussen meditatie, yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie. Centraal staat het verbinden met je innerlijke kracht waardoor je op het einde van de les een vreugdevol en energierijk gevoel ervaart.

 

Praktisch

Geen abonnementen, geen lessenreeksen, gewoon handige beurtenkaarten! Instromen kan altijd en je hoeft je op voorhand nooit aan te melden. Een 10-beurten (blijft steeds geldig) kost 110 euro en een losse les 14 euro. Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

De deuren openen om 19u15.

 

Wil je eerst eens proberen? Geen probleem!

Je bent meer dan welkom voor een proefles (€10). Op voorhand aan melden hoeft niet. Breng makkelijke sportkledij mee en we stellen gratis een yoga matje ter beschikking.

Freinetschool De Tandem

Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-Kruis