Opstart Yogalessen

Sinds maandag 8 juni zijn indoorlessen met 20 deelnemers terug toegelaten mits naleving van de veiligheidsvoorschriften. De lessen starten terug vanaf donderdag 11 juni in de Tandem. Er zijn slechts 20 beschikbare plaatsen. Inschrijven op voorhand is een must (zie onderaan)

  • we respecteren 1,5 m tussen elke mat
  • masker dragen mag, maar is niet verplicht
  • breng je eigen yoga mat en eventueel ook een blokje en riempje (koop je eigen mat bij decathlon.be)
  • ontsmet je handen voor en na de les (ontsmettingsgel is beschikbaar)
  • breng gepast cash geld mee of je beurtenkaart
  • maximaal 20 deelnemers
  • blijf thuis als je ziek bent
  • schrijf je in op voorhand om deel te nemen aan de les (zie onderaan)

Deze les is ideaal voor iedereen die houdt van iets meer inspanning en uitdaging. De yoga houdingen worden in verschillende niveaus aangeboden, waardoor de les voor beginners toegankelijk is en gevorderden voldoende uitdaagt.

Elke dinsdag & donderdag yogales met Joachim in de Tandem in Brugge van 19u30 tot 21u.
Er is geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen. In de zomervakantie geeft Joachim outdoor yoga sessies op het strand in Blankenberge aan de O’Neill Beachclub en op Domein Aan de Plas in Brugge (schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven).

Registreer online om les te volgen

De lessen gaan door in De Tandem, Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-kruis op di en do van 19u30 tot 21u. Bij mooi weer beoefenen we buiten yoga in de tuin van De Tandem.

Prijs:
losse les 15 euro
10 beurtenkaart 120 euro

Schrijf je enkel in, als zeker bent dat je zal deelnemen aan de les:


Praktisch

Geen abonnementen, geen lessenreeksen, gewoon handige beurtenkaarten! Instromen kan altijd en je hoeft je op voorhand nooit aan te melden. Een 10-beurtenkaart (blijft steeds geldig) kost 120 euro en een losse les 15 euro. Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

De deuren openen om 19u15.

Wil je eerst eens proberen? Geen probleem!

Je bent meer dan welkom voor een proefles (€10). Op voorhand aan melden hoeft niet. Breng makkelijke sportkledij mee en we stellen gratis een yoga matje ter beschikking.

Freinetschool De Tandem

Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-Kruis