Yogalessen herstarten op woensdag 9 juni 2021

Eindelijk herstarten de yogalessen! Als de pandemie ons iets leert, dan is het dat zelfzorg (fysiek en mentaal) belangrijk is. Yoga geeft je immuniteit, fysieke en mentale gezondheid een boost. Iets waar we allen nood aan hebben. Dankzij het grote online aanbod in de lockdown, bleven velen thuis yoga beoefenen. Anderen maakten voor het eerst kennis met yoga vanuit de woonkamer. Maar nothing beats the real feeling 😉 Vanaf nu dus terug real life yoga!

Je kan steeds instromen en deelnemen per losse les. Wegens de corona maatregelen is online reserveren noodzakelijk (zie onderaan)

Op woensdag 10 juni start ik, na een pauze van vele maanden, met real life yogalessen. Ik ben 100% … neen 1000% gemotiveerd om jullie terug te ontmoeten. Ik kies ervoor om tot eind augustus enkel outdoor yoga te geven op woensdagavond in Brugge en zondagvoormiddag in Blankenberge. Vanaf september herstarten dan de indoor lessen in Brugge opnieuw op dinsdag en donderdag. Niets is fijner dan outdoor yoga ofwel in het groen aan de vijver van Domein Aan de Plas of op het strand in Blankenberge met zeezicht.

Schrijf je in via onderstaande link om deel te nemen aan de lessen. We brengen je op de hoogte per email als de les wegens slecht weer niet kan doorgaan.

 

Functionele Outdoor Yoga met Joachim

Deze les is ideaal voor iedereen die houdt van iets meer inspanning en uitdaging. De yoga houdingen worden in verschillende niveaus aangeboden, waardoor de les voor beginners toegankelijk is en gevorderden voldoende uitdaagt. Verwacht een mix van onderbouwde yogahoudingen, meditatie en ademhalingsoefeningen. Na de les keer je met een gevoel van welzijn en een big smile terug naar huis.

 

Elke woensdag aan Domein aan de Plas in Brugge

 

Vanaf 9 juni elke woensdag van 19u tot 20u met aansluitend (optioneel) SUP tocht en initiatie.

Schrijf je in via onderstaande link om deel te nemen aan de lessen. We brengen je op de hoogte per email als de les wegens slecht weer niet kan doorgaan.

Tot eind augustus geeft Joachim elke woensdag outdoor yoga aan Domein Aan de plas in Brugge. De les is geschikt voor alle niveaus. Beginners zijn ook welkom. Na de les kan je optioneel en aansluitend een SUP huren en samen met Joachim een SUP tocht maken op de mooie vijver. SUP ervaring is niet nodig. In geval van slecht weer ontvang je een email met melding van annulatie. Breng ipv een yogamat een grote strandhanddoek mee en een warme trui voor de ontspanning.

Deelname yoga: 12 euro
Huur SUP (optineel): 15 euro
Gelieve gepast cash ter plaatse betalen aub

Yoga van 19u tot 20u
SUP van 20u tot 21u

Adres: Blankenbergse Dijk 75, 8000 Brugge“

 

 

Elke zondag aan O’Neill Beachclub in Blankenberge

 

Vanaf 13 juni elke zondag van 10u30 tot 11u30

Bij mooi geeft Joachim elke zondag van 10u30 tot 11u30 yoga op het strand van de O’Neill Beachclub in Blankenberge. De yoga les is geschikt voor alle niveaus. Beginners zijn ook welkom. Bij slecht weer ontvang je een email met melding van annulatie. Breng een grote strandhanddoek mee ipv een yogamatje en warme trui voor de ontspanning.

Deelname: 12 euro (10 euro voor OCB leden) (ter plaatse cash betalen)
Adres: Zeedijk 245, 8370 Blankenberge

 

Freinetschool De Tandem

Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-Kruis