Elke maandag en dinsdag 

Vanaf dinsdag 9 november herstarten de yoga lessen in Sint-Kruis. Als de pandemie ons iets leert, dan is het dat zelfzorg (fysiek en mentaal) belangrijk is. Yoga geeft je immuniteit, fysieke en mentale gezondheid een boost. Iets waar we allen nood aan hebben. Dankzij het grote online aanbod in de lockdown, bleven velen thuis yoga beoefenen. Anderen maakten voor het eerst kennis met yoga vanuit de woonkamer. Maar nothing beats the real feeling 😉 Vanaf nu dus terug real life yoga!

Op dinsdag kan je steeds instromen en deelnemen per losse les. Wegens de corona maatregelen is online reserveren noodzakelijk (zie onderaan)

 Schrijf je in via onderstaande link om deel te nemen aan de lessen. We brengen je op de hoogte per email als de les wegens slecht weer niet kan doorgaan.

 

 

Functionele Yoga

Elke dinsdag  van 19u30 tot 21u 

Deze les is ideaal voor iedereen die houdt van iets meer inspanning en uitdaging. De yoga houdingen worden in verschillende niveaus aangeboden, waardoor de les voor beginners toegankelijk is en gevorderden voldoende uitdaagt. Verwacht een mix van onderbouwde yogahoudingen, meditatie en ademhalingsoefeningen. Na de les keer je met een gevoel van welzijn en een big smile terug naar huis.

Wanneer
Elke dinsdag van 19u30 tot 21u

Adres
De Tandem, Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint- Kruis 

 Deelname

10 beurtenkaart 120 euro
losse les 15 euro

Wegens de corona maatregelen moet je op voorhand je plaats reserveren via https://www.momoyoga.com/yogaloft-brugge/

 

Breathwork & Meditatie

 

6 maandagen van 19u30 tot 20u30 

Ontdek de kracht van meditatie en ademwerk met yogadocent en auteur Joachim Meire.

Leer eenvoudige en niet-zweverige oefeningen om beter om te gaan met spanning en stress. Deze laagdrempelige en wetenschappelijk beproefde methodes bieden instant ontspanning en makken de meest aangename en chill versie van jezelf wakker. Je leert eenvoudige technieken die je ook zelf, op elk moment van de dag, kan uitvoeren als je merkt dat jouw ‘Inner chillness’ ver te zoeken is. You will like it!
Joachim Meire geeft les op een down-to-earth manier met een vleugje humor.

Lessenreeks:  72 euro  voor 6 lessen (beperkt aantal plaatsen)
Van 19u30 tot 20u30
maandag  15, 22, 29 november
maandag 6, 13, 20 december

Adres: Kinepraktijk Catry, Populierendreef 4, 8310 Assebroek

Inschrijven? Stuur een email naar joachim@yogaloft.be 

 

 

Freinetschool De Tandem

Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-Kruis