Loading Events
NL
Yoga met Joachim

Yoga met Joachim

Deze les is ideaal voor iedereen die houdt van iets meer inspanning en uitdaging. De yoga houdingen worden in verschillende niveaus aangeboden, waardoor de les voor beginners toegankelijk is en gevorderden voldoende uitdaagt.

Freinetschool De Tandem

Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-Kruis

Wekelijks iedere dinsdag & donderdag

Telkens van 19u30 tot 21u00

1 januari 2019 tot 31 maart 2020

Toon het lesrooster

De yoga houdingen volgen elkaar dynamisch en aan de hand van mindfulle en helder instructies sta je correcte en veilig in de poses. In elke les is er voldoende afwisseling tussen meditatie, yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie. Centraal staat het verbinden met je innerlijke kracht waardoor je op het einde van de les een vreugdevol en energierijk gevoel ervaart.

 

Praktisch

Geen abonnementen, geen lessenreeksen, gewoon handige beurtenkaarten! Instromen kan altijd en je hoeft je op voorhand nooit aan te melden. Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

De deuren openen om 19u15.

 

Wil je eerst eens proberen? Geen probleem!

Je bent meer dan welkom voor een proefles (€8). Op voorhand aan melden hoeft niet. Breng makkelijke sportkledij mee en we stellen gratis een yoga matje ter beschikking.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Lesdagen

Toon het lessenrooster

Docenten

Joachim Meire

De training wordt gegeven o.l.v. Joachim Meire. Joachim is de bezieler van de Yogaloft en het Yogaland Festival. Hij geeft op regelmatige tijdstippen workshops en leidt jaarlijks yogaretreats in binnen -en buitenland.

Freinetschool De Tandem

Leopold Debruynestraat 56, 8310 Sint-Kruis

Inschrijven?