Yogaloft Brugge

Gastenboek

Dankjewel Joachim Ik heb veel van je les genoten en kijk al uit naar een volgende keer! Ik vind het leuk dat je aandacht brengt zowel op lichaamlijk als geestelijk gebied. De nadruk tijdens een yogales is vaak op het fyzieke lichaam, maar jij hebt de alignment tussen lichaam en geest, en tussen de onderdelen van het lichaam allemaal uitgebracht. Het was ook leuk te horen hoe we een “yoga attitude” met het dagelijkse leven kunnen verbinden.
Sherry Li
After years of hearing about all the health benefits of yoga and after suffering through painful rehabilitation of a frozen shoulder, I finally decided to start taking yoga lessons in September at the Yogaloft. I can’t say that I was hooked after the first lesson, but it didn’t take too long before yoga became an inexorable part of my routine. The Yogaloft is a beautiful space with a wonderful atmosphere…and the instruction is top notch. It’s a perfect balance between effort and relaxation. (ook een gratis Nederlands les!). Definitely to be recommended to friends and family.
Patricia F.
Al vele jaren heb ik enorm veel last van lage rugpijn. Na heel wat bezoeken aan de kiné en de rugschool ben ik uiteindelijk in de yogaloft terechtgekomen. Nu,ongeveer een jaartje later zijn mijn rugproblemen onder controle. Daarnaast zorgt yoga voor mij ook voor een open geest, focus en een enorm pak extra energie. Momenteel probeer ik 2 keer per week naar de yogaloft te gaan en door de persoonlijke aanpak en de goede uitleg kan ik thuis ook elke dag een “yoga moment” in lassen.
Yoga begint mijn leven positief te veranderen en ik zou niet meer zonder kunnen!
Nina K.
Toen ik in de yogaloft begon was ik eerst wat sceptisch omdat ik jaren geleden ergens anders yogalessen gevolgd had die me niks opleverden. Ik volg nu iets meer dan een maand les in de yogaloft (1X per week) en voelde al effect na de eerste les.  Ik heb de microbe te pakken en denk er serieus over na om de frequentie op te voeren.  Voor iedereen die serieus aan yoga wil doen: zoek niet verder, de yogaloft is the best, en dit op elk gebied (begeleiding, sfeer, lessen,…) with love, Eric.
Hey Joachim,
Ik denk dat ik een goede parameter ben voor de kwaliteit van je les. Ik kwam toe en had weer op verschillende plaatsen extra last door het dagenlang hard labeur op zee. In 1 uurke tijd neem jij die extra pijn weg en kan ik nu intenser met mijn werk bezig zijn. Heel sterk!
bedankt!
jan
Ongelooflijk wat Yoga bij mij heeft teweeggebracht,sinds september kom ik
héél frequent naar Yogaloft. Reeds na enkele lessen begon ik al effect te voelen
in mijn lichaam en al gauw verdwenen merendeel van mijn chronische klachten
zoals spierpijn,vermoeidheid,slaapproblemen. Ook heb ik jarenlange inname van
medicatie succesvol kunnen stopzetten, voel ik mij zowel fysiek als mentaal veel
sterker en ben ik reeds vele overtollige kilo’s kwijt. Yoga bij Yogaloft is gewoon
superleuk (verslavend zelfs), in een aangenaam, ontspannen sfeer. De zaal nodigt
echt uit, het voelt aan als thuiskomen.
De lesgever en lesgeefsters zijn héél ervaren, enthousiast en hebben aandacht voor
ieder individu, hun lessen zijn doordacht opgebouwd en er is telkens opnieuw een
grote verscheidenheid in de oefeningen, voor elk wat wils dus!
Kortom, Yoga is Fun en ik raad dan ook iedereen
aan om het gewoon zelf te komen ervaren, veel yogaplezier!!!
Jeroen
‘Ik volg sinds enkele maanden de Easy Flow Yoga. Als journalist leid ik een druk en vaak stresserend leven. Door aan yoga te doen herlaad ik zowel mentaal als fysiek de batterijen. Na de les voel ik me volledig relaxed, maar tegelijkertijd ook terug vol energie. Vooral de persoonlijke aanpak van Yogaloft stel ik op prijs.’ 

Groeten
Tom