Yogaloft Brugge

Workshop met Joachim Meire op zondag 2 april van 10u tot 12u30


De manier waarop zonlicht  op het water weerkaatst is adembenemend mooi! Hoe reflecteer jij op jouw omgeving en innerlijke wereld? Yoga is het proces om daar bij stil te staan. Het Sanskriet woord hiervoor is ‘Vimarsa’. Sta jij open om jouw yoga praktijk op een dieper niveau te brengen? Ben je klaar voor een yoga revolutie?

Be a yoga rebel!

Ontdek in deze rebelse yoga workshop nieuwe inzichten over yogahoudingen,  filosofie en meditatie. Veel mythes worden ontkracht en je leert de waarheid over de veel besproken en veelal misgeïnterpreerde ‘hippy dippy shit’ over chakras. Rebels omdat de les veelal haaks staat tegenover hetgeen je nu weet over yoga … maar kom met een open mind, leer bij en verdiep!

Docent
Joachim Meire is organisator van Yogaland, mede-auteur van Yoga met Evy en veelgevraagde en ervaren yogadocent. Sinds 2011 leidt hij jaarlijks ruim 80 yoga docenten op in Gent. Hij heeft een diepgaande asana kennis en verweeft yoga filosofie met een vleugje humor op een down to earth manier.
Wees bereid om te zweten, te lachen, te mediteren en om veel bij te leren.

Niveau
Deze workshop staat open voor alle studenten, beginners of gevorderden.
Enige voorwaarde is een open mind en bereidheid om te leren

Inschrijven
Inschrijven doe je online door een ticket te kopen. Betalen doe je ter plaatse.
Haast je want het aantal plaatsen is beperkt!

Praktisch
Kostprijs: 25 euro ter plaatse betalen
Datum: zondag 2 april
Uur: 10u tot 12u30
Locatie: Pure Yoga, Kruisvest 5B, 8000 Brugge*

*Sinds februari is het parkeerbeleid gewijzigd in Brugge. Parkeren in de binnenstad is betalend en max 2u. Net buiten de ring geldt de blauwe parkeerkaart en kan je 4u blijven staan. Voor de studio moet je dus betalen. Aan de overkant van het water kan je gratis staan en dat is 5 min stappen tot aan de studio. Voor de fietsers is er een garage beschikbaar waar je fiets veilig en droog staat.