Yogaloft Brugge

Yoga retreat in Dakhla (Sahara) van 9 tem 16 juni 2018

Er zijn dagelijkse vluchten met vertrek uit Belgie of Nederland. Je kan de reis dus inkorten of verlengen.

Intussen is de Dakhla yoga trip een traditie!  We nodigen je graag opnieuw uit voor de derde Dahkla reis in 2018.

Dakhla is een heel ‘chillaxe’ plek gelegen op een schiereiland in de Westelijke Sahara in Marokko. We logeren in de bungalows van Heliophoria, een eco lodge aan de rand van de lagune. De eco lodge is gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving en op een milieubewuste manier wordt de impact op de natuur geminimaliseerd.

De laguna is omringd door een overweldigende natuur en de witte duinen van de Sahara. De rust en puurheid van de omgeving heeft op zich zoveel te bieden dat deze zonder bijkomende activiteiten ten volle genietbaar is. Dit wordt dus een week vol deugddoende me-time met like-minded people! Na deze vakantie keer je met een  big smile & helemaal opgeladen terug naar huis.

Yoga
De yoga lessen worden gegeven  in een binnenruimte, met zicht op een prachtig panorama of op het dakterras. Een yoga retreat is een unieke ervaring: de combinatie van dagelijkse yoga lessen, gezonde voeding, strand, zee, zon  en surf maken snel een ander mens van je. Je voelt je na een paar dagen veel fitter, gezonder en evenwichtiger dan ooit.

Kiteboarder en nog nooit yoga beoefend?

Yoga is voor kiteboarders en windsurfers zeer complementair en helpt om blessures te voorkomen. Het regelmatig beoefenen van yoga verbetert  je vaarhouding en fysieke uithouding. Niet te verwonderen dat veel pro-surf atleten yoga dan ook opnemen in hun trainingsschema.

De yogalessen zijn haalbaar voor  alle niveaus en zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Zelf als beginneling kom je helemaal aan je trekken. Na deze retreat maak je ongetwijfeld wekelijks een afspraak met je yogamat en laat je yoga nooit meer los!
Joachim Meire biedt per dag 2 lessen aan. Hij is in België een autoriteit op het vlak van yoga en is een zeer ervaren yoga docent. Hij organiseert jaarlijks het Yogaland Festival en is mede-auteur van het boek ‘Yoga met Evy’ en heeft intussen ruim 200 yoga leraren opgeleid. Joachim brengt yoga op een ‘down to earth’ manier met een vleugje humor.  Hij is tevens een fervent wind -en kitesurfer. Klik hier voor de volledige biografie van Joachim.

Kiteboard & Windsurf
De grote laguna ( 30 km lang) van Dakhla met vlak water is op vele plaatsen ondiep. Dé  ideale plek dus om op een veilige manier te leren kiteboaden of windsurfen. Na een paar dagen ben je er al mee weg en kan je al heen en weer surfen. We kunnen voor beginners zowel groepslessen of privé lessen organiseren. Net als in yoga ga je tijdens het surfen helemaal op in de elementen van de natuur. Eenmaal je geproefd hebt van deze sporten laat je ze nooit meer los!
De meer gevorderden surfers kunnen ter plaatse materiaal huren en zich ten volle uitleven op het vlakke water van de laguna of op de dichtbijgelegen wavespot.

SUP
Sups zijn optioneel beschikbaar

Prijzen & data
- 7 overnachtingen in Heliophora
- Dubbele bungalow
- Vol pension
- Vlucht & hoteltransfer inbegrepen
- 2 yogalessen per dag inbegrepen

Prijs: € 995/ persoon* op basis van een dubbele kamer
Heb je geen roommate dan zoeken wij iemand van hetzelfde geslacht waar je de kamer mee deelt.

*De prijs kan stijgen in functie van de vluchttarieven. Snel boeken dus!

Data: 9 tem 16 juni 2018

Programma
-  2 yogalessen per dag  (dynamische yoga in de voormiddag en relaxing yoga in de avond)
-  optioneel: excursies, kiteboard of windsurf lessen

Meer info & boeken

Voor meer info kan je mailen naar Joachim Meire: info@yogaloft.be

Meer info & boeken via High Tech Travel:
High Tech Travel (lic A5781)
Elizabetlaan 133
8300 Knokke  (Belgium)
tel 0032 50-51.70.65
Fax 0032 50-51.70.66
Email: info@hightech.be
web: www.hightech.be

 

Prijzen Kiteboard cursus