Yogaloft Brugge

Weekend Retreat 19-21 januari 2018 met Joachim in Cadzand (VOLZET)

Het weekend is intussen helemaal volzet. Noteer alvast het Yoga & SUP weekend in Cadzand van 1-3 juni 2018.

Intussen al voor de vijfde keer op rij is er terug een yoga weekend met Joachim Meire in Cadzand. Een weekend vol yoga, meditatie, toegankelijke & inspirerende filosofie, lekker vegie food, wandelingen, leuke mensen en veel plezier & gezelligheid! We overnachten op het groene domein van Cadzandië – voormalig boeddhistisch centrum in Cadzand.

Het weekend wordt fun maar ook intens! Dynamische Yoga wisselen we af met Yin Yoga en we dagen onze mind uit met inspirerende meditatie sessies. We gaan  voor een totale reset van lichaam & mind zodat je mega chillaxed en vol nieuwe inzichten huiswaarts keert. Het weekend staat open voor elk niveau van yoga beoefenaar. Iedereen is welkom! Zoals steeds is het weekend heel snel volzet. Wacht dus niet te lang om te schrijven als je graag (terug) deelneemt.

Vrijdag
18:00: Aankomst
19:00: Dinner
20:30 – 21:30 Verwelkoming en Yin yoga 

Zaterdag
8:00 Ontbijt
9:30 – 12:00 Yoga sessie  (asana’s, meditatie en filosofie)
12:30 Lunch
14u -16u Gezamenlijke wandeling in Knokaert
17:30 – 18:30 Yin Yoga & meditatie
19:00 Dinner
20:00 gezellige een glaasje drinken aan de open haard

Zondag
8:00 Ontbijt
9:30 – 12:00 Yoga sessie (asana’s, meditatie en filosofie)
13:00 Lunch
14:00 – 16:30 Strand Wandeling
16:30 -17:00 Afsluiting

Adres
Cadzandië Vierhonderdpolderdijk  10
4506 HL CADZAND (Nederland)

Praktische info (VOLZET)
Double kamer: 240 euro per persoon*
Single kamer: 295 euro per persoon*
*Alle prijzen zijn inclusief:
-  2 overnachtingen (de basic slaapunits voor 6 personen hebben elk aparte slaapkamers met een gemeenschappelijke badkamer en living)
- vegetarische maaltijden ( 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x dinner)
- alle yoga sessies

Inschrijven
Vul onderstaande formulier in om je in te schrijven.

Naam

Email

Telefoon

Bericht

Je plaats is gegarandeerd zodra het juiste bedrag op onderstaande rekening is gestort:
Fintro BankBIC: GEBABEBB
IBAN: BE76 1430 7656 1595
Naam: Joachim Meire
Bank: Fintro
Vermeld jouw naam + retreat + kamer type

Enkele reacties van deelnemers van voorgaande retreats met Joachim

Sta me toe toch eerst even te zeggen dat ik dit zonet omschreven heb als één van de beste weken uit men hele leven. Ik ben mezelf een aantal keer tegen gekomen, maar heb er zo ontzettend veel van geleerd én heb ook zo’n evolutie gemaakt in die zeven dagen, dat ik je niet genoeg kan bedanken.

Het is echt een onvergetelijke vakantie geworden voor mij, die eigenlijk pas naderhand veel meer impact heeft gemaakt dan ik had gedacht. Zelf in het vliegtuig terug al kwamen er veel emoties los, en ben ik tot (persoonlijke) inzichten gekomen die al jaren onderhuids aanwezig waren, maar ik nooit expliciet heb kunnen verwoorden.

nogmaals ik heb nog nooit zulke mooie ervaringen meegemaakt mijn dank is groot thanks bro !!! dikke knuffel vanuit holland

De yogareis was top! Het is een van mijn beste reizen ooit geweest. Ik ben thuisgekomen zaterdagavond, ben gaan dansen, en was zo immens gelukkig dat ik de hele avond een lach op m’n gezicht had! Er is een verandering teweeggebracht die zal doorschemeren gedurende mijn hele leven.

Biografie lesgever
Joachim Meire is de oprichter van de Yogaloft en initiatiefnemer van Yogaland Festival in België. Hij beoefent yoga sinds 1999 en is een internationaal gecertifieerde lesgever (E RYT 200). Hij geeft op regelmatige basis workshops, retreats en leidt jaarlijks een erkende Teacher Training.
De yogastijl die Joachim doceert is een dynamische vorm van yoga en heet Anusara Yoga. Anusara legt de nadruk op een harmonieuze integratie van het lichaam en geest door het beoefenen van asana’s (yogahoudingen), pranayama en meditatie. Het doel van Anusara Yoga is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.
Met een aangename stem begeleidt Joachim je tijdens de les om telkens te ‘flirten’ met je eigen grenzen en om je te verbinden met de transformerende kracht van yoga.
Joachim beschikt door zijn medische achtergrond over een diepgaande kennis van het menselijke lichaam. Aan de hand van duidelijke instructie brengt hij  je op een veilige manier in de yogahoudingen.
Op een toegankelijke manier verweeft Joachim ook Yoga filosofie in de les en leert hij hoe je deze ‘Yoga attitude’ verbindt met het dagelijkse leven.
Met een ‘down to earth’ aanpak en humor wil hij zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het helende en zuiverende effect van yoga.