Yogaloft Brugge

Yoga Teachers Meetup op zaterdag 10 juni in Gent

Voor de tweede keer vindt er op zaterdag 10 juni terug een Teacher Meetup plaats in Gent. Yoga is een rekbaar begrip en kent vele definities. Eén ervan is ‘verbinding’ of ‘connectie’ maken.  We hebben het gevoel dat teveel docenten nog steeds op hun eilandje les geven en te weinig in contact komen met andere docenten. Daarom nodigen we je graag uit op de Meetup om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Mis deze unieke avond niet! Het belooft terug een boeiende avond te worden met 4 korte lezingen gevolgd door gezonde hapjes en een drankje.

Nog geen lid van de Teachers Meetup Facebook pagina? Surf snel naar: https://www.facebook.com/groups/1043420595696237/?ref=bookmarks

Programma

19u30 -20u
Ontvangst met drankje

20u -21u30
Vier korte lezingen van elk 20 minuten voor yoga docenten

21u30 – 23u
Meet and share (uitgebreid assortiment tapenades, lenterollen en bar)

Lezingen

Yoga beyond asanas
Joachim Meire (yoga teacher)
Yoga is meer dan enkel asanas. Moderne yoga heeft nood aan een revolutie! Ontdek hoe dit inzicht je helpt om meer studenten aan te trekken.

Hoe een yogaretreat organiseren?
Peter Vanderlinden (zaakvoerder reiskantoor)
Hoe organiseer je een yoga retreat als docent? Met welke praktische zaken moet je rekening houden en wat met de wetgeving?

Building a community around yoga
Katherine Walker & Mounira Bazzi (yoga teachers)
The Buddha, the Dharma, the SANGHA. The three jewels of the East. Katherine and Mounira will talk about the development of sangha (or spiritual community) in our contemporary yoga culture.

Yoga en zelfliefde
Sangeeta Kaur (Kundalini teacher & psychologe)
Eén van de geweldige voordelen van yoga beoefening is dat yoga je zelfliefde vergroot. Maar wat is zelfliefde en hoe kunnen we studenten helpen naar meer zelfliefde?

Praktisch

Datum
zaterdag 10 juni vanaf 19u30

Locatie

Illie Mangaro, Sassevaartstraat 47, 9000 Gent (ingang via Dok Noord, recht tegenover de Blauwe Kraan)

Kostprijs

25 euro inclusief welkomsdrank en hapjes

Inschrijven en betalen
Schrijf je online in om je plaats te reserveren: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/X5ALRLN5/language/nl
Het aantal plaatsen is beperkt. Let op! Een factuur kan je niet krijgen, maar je online ticket kan je wel inbrengen als onkosten