Yogaloft Brugge

Zomer Yoga en optionele SUP tocht in het Domein ‘Aan de plas’.
Elke woensdag vanaf 27 juni tem 22 augustus

In samenwerking met Domein ‘aan de plas’ in Brugge organiseert Joachim tijdens de zomer elk week op woensdag van 19u tot 21u een Yoga Sessie met aansluitend een SUP tour. Yoga en SUP ervaring zijn geen must! Iedereen is welkom

Yoga

De yoga les met Joachim is down-to-earth met nadruk op “Flow & Form”. Kernwoorden zijn veiligheid, verschillende variaties van houdingen op maat van jouw lichaam en het cultiveren van meer kracht en flexibiliteit zowel fysiek, mentaal als spiritueel. De lessen zijn haalbaar voor elk niveau.

SUP

Na de heerlijke yoga les kan je optioneel met Joachim een SUP tocht maken op de plas. Een SUP board (Stand up paddle surfing) is een surf plank met voldoende volume waar je op rechtstaat met een peddel in de hand. Suppen is toegankelijk voor iedereen en is fun.

Apr├Ęs Yoga & SUP

Na de yogales en SUP kan je nog genieten van een lekker drankje en gezellige babbel aan de sfeervolle bar met een prachtig zicht op de plas.

Datum & tijdstip

Elke woensdag van 27 juni tem 22 augustus 2018

19u tot 20u: yogales met Joachim
20u tot 21u: SUP sessie

Afspraak om 18u45 aan Domein aan de plas

Adres:
Domein Aan de Plas
Blankenbergse dijk 75
8000 Brugge
Wat breng je mee voor de Yoga?
yoga mat of grote badhanddoek

Wat breng je mee voor de SUP?
handdoek en reservekledij

Kostprijs
Yoga en SUP sessie: 25 euro
Losse yoga les (zonder SUP): 10 euro

Betalen doe je ter plaatse maar het is aan te raden om online je plaats te reserveren (zie hieronder)

Inschrijven

Reserveer hieronder op voorhand online je plaats door een ticket te boeken. Betalen doe je ter plaatse, maar door je in te schrijven kunnen we jou per email verwittigen indien het event bij slecht weer niet kan doorgaan.